Bryn kycklingen i en stekpanna med smör. Honungsglaze. smör. 1 kg kycklingklubbor smör flingsalt nymald peppar 1 kg blandade rotfrukter 2 st rödlökar Honungsglaze
Pensla på resten av honungsglazen under tiden köttet steks. Bryn kotletten i lite smör i en stekpanna. När köttet är klart, låt det vila under smörpapper ca 15 min innan det skärs upp i skivor
Lägg sedan en hög med potatis, ca 15-20 skivor, toppa med 8-10 skivor purjolök samt timjan, lite riven vitlök,en rejäl klick smör samt salt. 200 g smör. Fläskkarré med honungsglaze 600 g fläskkarré 5 kvistar färsk rosmarin 2 dl honung 4 peperoncino 2 vitlöksklyftor salt. Färskpotatispaket 600 g färskpotatis 1 kruka timjan 1 purjolök 2 vitlöksklyftor 200 g smör salt bakplåtspapper aluminiumfolie
Vi, ja vi serverade den nyligen till helgrillad oxfile som täckts av en god honungsglaze, karamelliserad rödlök, grillad potatissallad med färskpotatis, grön sparris, sugarsnaps, skogschampinjoner, fetaost och finhackad bladpersilja