Hjärtmusslor recept

Hjärtmusslor i vitvinssås

Hjärtmusslor i vitvinssås

Snabbare än blixten tillagar du dessa lyxigt goda hjärtmusslor i vitvinssås. Servera med ett gott bröd som du kan doppa i den ljuvliga såsen
Hjärtmusslor med linguine

Hjärtmusslor med linguine

Jag trodde länge att vongole och hjärtmusslor var samma ska men har nu förstått att det är två olika sorter
Hjärtmusslor på en bädd av pasta

Hjärtmusslor på en bädd av pasta

1 kg hjärtmusslor. 1 kg hjärtmusslor. Den här rätten är väldigt lätt att göra och känns ända ganska exklusiv
Hjärtmussla med nudlar, chili och ingefära

Hjärtmussla med nudlar, chili och ingefära

1 förp hjärtmusslor. 11 förp hjärtmusslor 1 gul lök 5 cm färsk ingefära 3 klyfta vitlök 2 dl vitt vin 2 msk smör 400 g risnudlar (eller potatisnudlar) 1 morot 2 pak choi ca 15 shiitakesvamp olja (till stekning)Börja med att spola musslorna i kallt vatten tills all sand är borta, ca
Hjärtmusslor med sherry och potatis

Hjärtmusslor med sherry och potatis

Nu senast valde jag ett nät hjärtmusslor, som är söta och goda och dessutom mindre skäggiga än vanliga blåmusslor
Pasta med hjärtmusslor

Pasta med hjärtmusslor

Som musslor används traditionellt italienska vongole musslor men jag använde hjärtmusslor. Det här är en av dom mest klassiska Italienska pastarätterna
Linguine med hjärtmusslor

Linguine med hjärtmusslor

Det här funkar med vanliga blåmusslor också men blir lite lyxigare (och godare) med hjärtmusslor. Hjärtmusslor
Risotto colle vongole (risotto på hjärtmusslor)

Risotto colle vongole (risotto på hjärtmusslor)

Den görs på samma sätt som blåmusselrisotton, men soffritton på vitlök, lök, selleri och morot går ännu bättre ihop med hjärtmusslorna
Linguine med hjärtmusslor

Linguine med hjärtmusslor

Låt hjärtmusslorna rinna av i en sil. 2 st hjärtmusslor. Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten. Låt rinna av i ett durkslag
Vitlöksräkor med smör och harissa

Vitlöksräkor med smör och harissa

Lyxpaella med havskräftor och hjärtmusslor. Servings. 10. Cook Time. 45 Min. 4. Patatas Bravas. 10 Min. Pimientos de padron