Här kommer det efterfrågade receptet på palak paneer, men hemmagjordpaneer. Känner du dig osäker eller inte har tid att göra paneerosten själv så kan du ersätta den med halloumi
Recept på hemmagjordpaneer-ost och ett halvlyckat försök till Palak Paneer. En sak som vi dock HAR gemensamt är att de flesta verkar gilla Palak Paneer
Paneer, antingen hemmagjorda eller något lämpligt substitut. Dock är jag fast besluten om att göra mina egna paneer från grunden nästa gång jag gör lagar denna rätt, då detta verkar vara enklare än vad jag tidigare trodde
När vi har gott om tid gör vi egen paneer-ost (som som vi beskrivit längst ner i det här receptet). 1 ½ msk garam masala (recept på hemmagjord garam masala hittar du här). 125 g paneer (funkar också med mozzarella om du vill köpa och inte göra
Jag lagar hemma då och då, oftast ersätter jag färskosten med halloumi, visserligen gott men äkta indisk paneer är ju egentligen ganska olikt den salta sega osten
hemmagjord ost. I det här inlägget lagar vi båda versionerna av palak (med reservation för att det kanske finns ytterligare varianter som vi missat), nämligen den veganska varianten av spenatgrytan med röda linser samt den vegetariska med paneer