Något som jag börjat äta mycket det sista året är havregrynsgröt, dock inte fiberhavregryn då ger min mage upp direkt men vanliga går hur bra som helst och något som jag verkligen gillar på min gröt är jordnötssmör (EKO) och jag brukar även toppa med en god sylt
Havremjölken är även riktigt god att ha i havregrynsgröt eller göra chiapudding på. Som gravid börjar jag numera alltid dagen med en järn- och C-vitaminrik smoothie
- Havregrynsgröt med solrosfrön toppad med hemmagjord supergod hallonsylt och mjölk. Efter en liten promenad med Lumi imorse, har vi nu precis käkat upp frukosten
I vanliga fall om jag ska äta havregrynsgröt till frukost tar jag 1 dl havregryn och sedan fyller jag på med någon msk frön, kanske någon näve nötter, ibland kokos/russin och så vidare
Toppa med honung, jordnötssmör eller hemmagjord nyponsoppa. Det är raw (jag skriver raw, för rå låter så trist) bovetegröt - ett perfekt glutenfritt alternativ till havregrynsgröten, och minst lika gott - om inte godare
Vaknade imorse i mitt nya/gamla hem…mamma kom in och tyckte det var dags att gå upp…klockan var ca 11…hon behövde lite hjälp med mina brorsöner… som var i hemmet så att Mange och Linda kunde julfixa