Men vi kör på havregryn i denna familjen. Havregrynen mal jag i blender till mjöl. 1 tsk honung. 5 dl havregryn (som mals). 1 tsk honung. 5 dl havregryn
Blanda samman russin, havregryn, havremjöl som du själv har malt i din matberedare, psyliumförskal, ägg, kokosflingor, vanilj, havregrädde och slutligen honung
Värm kokosolja så den är flytande och blanda ner i mjölblandningen tillsammans med havremjölken. Inlägget Havre och bovetescones dök först upp på Healthspiration
Idag ska ni få recept på krispiga och goda havre & kokoskakor. 2 dl havregryn. 1/2 dl boveteflingor (kan bytas mot mer havregryn om man inte har). 1 msk flytande honung. 2 dl havregryn. 1/2 dl boveteflingor (kan bytas mot mer havregryn om man inte har). 1 msk flytande honung
Blanda olja, honung och ägg i en bunke, vispa en stund tills det blir ordentligt blandat. Nyttiga och riktigt goda bananmuffins med havre och grahamsmjöl
Tillsätt därefter honung och hälften av mjölet. 4 dl havregryn 8 dl mjölk 50 g jäst 50 g rumsvarmt smör 2 msk honung 2 tsk salt ca 9 - 11 dl vetemjöl. Koka havregrynen med 6 dl av mjölken till en gröt. 4 dl havregryn. 2 msk honung
Tillsätt honung, olja, salt och linfrö. Frukostbullar med havre3 dl fiberhavregryn5 dl kallt vatten3/25/50 g jäst1 msk honung2 msk olivolja1,5 tsk flingsalt0,5 dl linfröca 8 dl vetemjöl specialBörja med att rosta havregrynen i en torr stekpanna tills de får lite färg. 3 dl fiberhavregryn. 1 msk honung
*För min del går det bra att äta havre men om du vet med dig att du eller den du ska servera till är känslig mot havre så går det bra med vilken annan valfri mjölk som helst
Blanda ihop alla torra ingredienser, inklusive den blötlagda havrekrossen. 1 dl havrekross som fårsvälla och sjuda ihop med 2 dl vatten. 2 dl havrekärnor. väldigt många deciliter havregryn, 8 kanske. 2 msk honung som smälts i mikron, 2 msk neutral olja, 4 msk vatten. äpple, havregryn, havrekärnor, havrekross, kanel, linfrön, pumpakärnor, råg, valnötter 2 äpplen, tärnade smått. 1 dl havrekross som fårsvälla och sjuda ihop med. 2 dl havrekärnor. 2 msk honung som smälts i mikron, 2 msk neutral olja, 4 msk vatten
Till en del av våfflorna serverade jag matiga tillbehör (se tips nedan) och till resten serverade jag rabarber- och hallonsylt med chiafrön och ytterst lite honung som sötning