Hallonsufflé recept

Hallonsufflé

Hallonsufflé

Tina hallonen och mixa dem till en puré. Använd gärna en stavmixer. Tillsätt 2 msk vatten och socker till hallonpurén och rör om
Hallonsufflé

Hallonsufflé

Gör så här. Smörj formarna noggrant med smöret och sockra kanter och botten. Blanda hallonpuré, citronsaft och potatismjöl och koka en tjock kräm
Hallonsufflé

Hallonsufflé

Börja med att göra såsen. Kör hallon, socker och citronsaften i mixer till en jämn sås. Ta bort kärnorna och ställ såsen i kylen
Hallonsufflé

Hallonsufflé

Så jag lyxa till med en efterrätt och gjorde Roy Fares hallonsufflé. Hallonsufflé6 port150 g hallonpuré - (400g frysta hallon)12 g potatismjöl (1 msk)15 g citronsaft (1,5 msk)1 st vaniljstång100 g äggvita (3 st)50 g socker (½ dl)10 g citronsaft (1 msk)Sätt ugnen på 170 grader
Hallonsufflé

Hallonsufflé

 Hallonsufflé 4 portioner100 g hallon, från frysen men nu tinade3 msk vatten (eller hälften hallonlikör)2 msk råsocker1 msk potatismjöl1 msk vatten5 äggvitorMixa hallonen till en puré, passera om du inte vill ha fröna kvar. Hallonsufflé 4 portioner

Hallonsufflé

1. Smöra 4 små suffléformar och strö dem med rörsocker. Sätt ugnen på 225°. 2. Mixa eller mosa hallonen. Blanda hallonen med hälften av sockret, limesaften och äggulorna

Hallonsufflé

1.  Tina hallonen och mixa dem till en puré. Använd gärna en stavmixer. Tillsätt 2 msk vatten och socker till hallonpurén och rör om

Pistage- och valnötsspäckad quornpaté

Tarte Tatin, Hallonsufflé, Vaniljbavaroise, Glace au four m. Nytt år och nya tag. I år lovar jag mig själv att 1) Njuta mer av livet i allmänhet och av maten i synnerhet