Smörj en pajform med smör. Blanda till en grynig massa och täck hallonen. Lägg hallonen i formen och strö över 3 msk socker. Grädda hallonpajen ca 25-30 tills den får fin färg. 1,5 l färskahallon eller 200 g frysta hallon. 2 tsk potatismjöl (om hallonen är frysta eller blöta). 3 msk socker (över hallonen i pajformen)
Toppa medfärska eller frysta hallon. Arbeta så lite som möjligt med degen. 1300 g hallon, frysta eller färskaBlanda hastigt ihop smör, socker och vetemjöl till en smulig massa. 1Slå tillbaka blandningen i kastrullen och värm krämen under noggrann omrörning med en visp och låt den få ett riktigt uppkok
Frysta eller färskahallonSocker efter smakPotatismjölSmuldegstäcket. ♥Idag tänkte jag ge er receptet på en god efterrättspaj jag gjorde helgen, en hallonpajmed smaskigt smultäcke med kokos
Toppa medfärska eller frysta hallon. frysta eller färska. Arbeta så lite som möjligt med degen. Slå tillbaka blandningen i kastrullen och värm krämen under noggrann omrörning med en visp och låt den få ett riktigt uppkok
Garnera medfärskahallon och pudra med florsocker. De var riktigt smarrigt medhallonmarängen, men kanske aningens mycket, det hade räckt med hälften tycker jag, men för utseendets skull så är det ju fint med mycket
1, börja med pajdegen. 6, rensa hallonen, fördela dem i pajskalet. 7, grädda hallonpajen mitt i ugnen ca 20 minuter, tills den fått fin färg. 2 dl färska eller frysta hallon
Blanda tärnat smör med socker, havregryn, vetemjöl och salt hastigt till en smulig deg i en bunke. Lägg i hallon och sprid ut dem i botten på pajformen
Om bären är färska kan du utesluta kokosmjölet. Senast blev det en härlig hallonpajmed kokostäcke. Jag älskar lördagar och har redan hunnit med en joggingtur, fika med föräldrarna, bakning av diverse kakor, städning, bloggning och en inspelning av ett nytt avsnitt av podcasten
Häll över hallon, frysta går bra eller skiva över färska jordgubbar som nästan bli ännu godare. Jag ger er ett uppiggande recept på en rabarber paj medhallon som blir väldigt mumsig
Testade en enkel smördeg (kavlad deg som viks flera gånger för att skapa skikt) i dag som jag sedan gjorde en liten jordgubbspaj med lock och även små hallonpajer på pinnar