Brynt smör + glass = sant. Om bären har naturlig sötma behövs inget socker, men vill man kan man tillsätta några skedar florsocker för att få en sötare hallonglass
Hallonglass. Blanda i smör, socker, vaniljsocker och ägg. Se till att smöret är rumsvarmt. Lägg smöret i en bunke och blanda med florsocker, kakao och vaniljsocker
Servera med en kula vanilj eller hallonglass och färska bär. Smält choklad tillsammans med smör antingen över ett vattenbad eller på svag värme i en mikro
Lägg hallonglassen på kakan och servera. Smält smöret. Rör till sist ner smöret. 150 g smör. Vispa 3 dl vispgrädde och vispa ner 3 dl frysta hallon så det blir som en lösare hallonglass. 150 g smör
Hallonglass. Smält smöret och tillsätt det och även vetemjölet. Kör hallonglassen i glassmaskinen och när den bildat glass så blanda i de avrunna lätt syltade hallonen
Smula kexen i matberedare och hacka ihop dem med smöret. 100 g smör. Tillsätt honungen. Klipp ut ett bakplåtspapper och täck botten i en rund form med löstagbar kant