en näve hallon. Pudra över resterande lakritspulver och njut. Jag har hört att lakritspulvret skall användas med försiktighet pga den starka smaken men jag tycker det är hur gott som helst och kan äta det som det är
Blanda kesellan med de halvtinade hallonen. Bred hälften av hallonkrämen på tårtbottnen. Lägg sedan på rikligt med vispad grädde och toppa slutligen med lakrits godis som ögon, näsa, mun
Dekorera med fryst hallon som är tinad i rums temperatur eller färsk hallon. Blanda med den smältande chokladenRör försiktigt ner smält choklad och yoghurt och lakritsessens i grädden
Varva hallon och lakritskvargen i två glas och servera. fryst hallon. Jag har blivit lite lakritstokig sen jag vann de fina lakritsprodukterna för ett par veckor sedan
Blanda kesellan med de halvtinade hallonen. Bre hälften av hallonkrämen på tårtbottnen. Lägg sedan på rikligt med vispad grädde och toppa slutligen med lakrits godis som ögon, näsa, mun