Smält smöret och blanda med kexen. Garnera gärna med hallon eller servera dem bredvid. Tokälskar cheesecake och denna är helt underbart god, riktigt krämig och mäktig med två lager fyllning, kan inte bli bättre liksom
Rör ihop kexsmulorna med det smälta smöret och fördela ut massan i ringformarna. Precis innan servering tar du bort ringformarna och dekorerar varje cheesecake med några hallon
Denna cheesecake smakar gott av kanel, hallon och blåbär. Cheesecake är lustigt nog en typ av bakverk som jag i vanliga fall inte är så förtjust i, men som jag i denna hälsosamma variant tycker är både riktigt gott och superfräscht
Smula kexen, smält smöret och blanda ihop. Vänd ner hallonen och häll smeten i formen. 150 g smör. 3 dl frysta eller färska hallon. Smörj eller klä en springform ca 23-24cm och sätt ugnen på 175 grader. 150 g smör. 3 dl frysta eller färska hallon
smör till formen. Lägg i hallonen och koka upp. Det går bra att frysa in den här cheesecaken. 11 dl hallon. 1250 g färska hallonBotten. 1Smörj en springform, 21 centimeter i diameter, med smör. 1Ställ in cheesecaken i kylen i 4–5 timmar eller i frysen i ett par timmar. 1Ta ut cheesecaken cirka 15 minuter före servering. 1Garnera cheesecaken med färska hallon och strimlad rabarber
Varva crème fraiche med lemon curd och hallon i glasen. Toppa med hallon och riven choklad. hallon. Blanda kexsmulor, nötter och smält smör, och fördela i 4 glas. 50 g smör. 150 g hallon
Blanda kokos och smält smör till en lagom konsistens och tryck ut i formen. Ta ur glassen ur formen och lägg på ett fat, dekorera med hallon, kokos och några myntablad