Byt ut köttet mot lika mycket nötfärs som bryns i stekpanna. 500 g högrev. Så här gör du. 1. Skär köttet i större tärningar och torka av bitarna på hushållspapper
För visst kan man koka sig en seriös tacosoppa om man vill, med egenblandad kryddmix och långkokt högrev, men en glåmig vardagkväll när man kommer hem sent och är hungrig vill man bara få fram enkel och god mat fort
600 g nötfärs av högrev. Cheeseburgare600 g nötfärs av högrev salt och svartpeppar 80 g cheddarost eller gruyere, att hyvla 2 gula lökar 2 saltgurkor smör, till stekning 4 hamburgerbröd
av högrev. 600 gr ekologisk nötfärs av högrev. 600 gr ekologisk nötfärs. Enchiladas är supergott, jag gjorde dessa med köttfärs men även Cottage Enchiladas under samma middag
alternativt finmalen nötfärs. alternativt finmalen nötfärs. 400 g mald oxfilé eller högrev helt utan senor och fett. 400 g mald oxfilé eller högrev helt utan senor och fett
Cheeseburgare600 g nötfärs av högrev salt svartpeppar 80 g cheddarost (eller gruyere, att hyvla) 2 gula lökar 2 saltgurkor smör, till stekning 4 hamburgerbröd
Eller så kan man förstås köpa en köttkvarn och mala själv, högrev är speciellt gott till färs. Black Angus från Lindströms, som bara innehåller just nötfärs, salt och peppar
En riktig chilli görs på högrev och speciella sorter torkad chili, men min vardagsvariant är gjord på nötfärs och chilifavoriter som alltid samsas i skafferiet
Nej, ren nötfärs med högst 10% fett ska det vara. 350 gram grovmalen högrev. 350 gram grovmalen högrev. Det vilar något ytterligt svenskt över "kombomat"