1–2 kg kött, t ex hel picnicbog, fläskkarré, högrev eller annat marmorerat kött. 11-2 dl färdig barbequesås (valfri). 11–2 kg kött, t ex hel picnicbog, fläskkarré, högrev eller annat marmorerat kött matolja till stekning 1-2 dl färdig barbequesås (valfri) 1 dl rött vin 1-2 gula lökar, grovhackade 2 vitlöksklyftor, krossade salt och svartpeppar
Nästa gång ska jag prova att göra detsamma med högrev, som annars är ett ganska tråkigt grillkött. Ta ur kambenen ur grytan och täck dem med rikligt mycket med barbequesås och låt stå en kvart
Ingredienser jag använde till pulled beef var högrev, röd vin, vatten, kalvfond, soya, lök, morötter, vitlök, sticky fingers barbequesås, smoked paprika, chipotle pasta och salt
Häll på tomater, öl, barbequesås och vatten. 800 g högrev i grova bitar. 800 g högrev i grova bitar. Vi testade ett recept från Markus Aujalay, en chili som fick koka i många timmar
Inspirerad av min promenadkompis Anna grillade vi högrev ikväll. Igår så tog jag ca 1 kg högrev och stekte runt om i en stekgryta med salt och peppar. Idag tog vi fram den, skar ca 1 cm tjocka skivor, penslade den med Hunts honey hickory barbequesås och grillade den först hett och sen på indirekt värme
Det blev en Tex-Mexgryta, Long Horn chili, gjord på högrev som vi skurit i grytbitar. Skölj av bönerna och slå ner i grytan med barbequesås, socker och ev, mer kryddning