4 4 potatisar 1 paprika 1 gul lök 2 msk olja 500 g köttfärs 6 dl vatten 1 köttbuljongtärning 500 g krossade tomater 2 tsk kummin salt och peppar Till servering gräddfil ev varmt vitlöksbröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Jag har rökt paprikapulver i min gulaschsoppa eftersom jag gillar den svagt rökiga smaken och djupet det ger, men du kan hoppa över det rökta paprikapulvret om du vill
Hacka lök och vitlök, skär potatis, morot och paprika i tärningar. Tillsätt vatten, buljongtärning, krossade tomater, tomatpuré, paprikapulver och kummin
Skär paprikan i bitar och finhacka chilin. Tillsätt paprikapulver, kummin, tomatpuré, vatten, buljongtärningar och körsbärstomater, och koka under lock, 30 minuter. 2 msk paprikapulver. 1 st röd paprika. 1 st grön paprika