Hacka persiljan, finriv vitlöken, blanda med rivet skal från citron och olivolja. Gulaschsoppa med gremolata, 4 port. 1 dl olivolja. Gulaschsoppa med gremolata, 4 port
Under tiden fräser du färsen i resten av olivoljan i en stekpanna tills den smular sig. Fräs gul lök och vitlök i 2 matskedar olivolja i en stor gryta ca 4 minuter. 4 matskedar olivolja
Vet inte vart dagarna eller veckorna tar vägen. Jag har varit i min lilla målarbubbla o det är så härligt när tid o rum försvinner, en fantastisk känsla
Vet inte vart dagarna eller veckorna tar vägen. Jag har varit i min lilla målarbubbla o det är så härligt när tid o rum försvinner, en fantastisk känsla
Vill du ha varm mat så är en termos med gulaschsoppa perfekt att ta med på utflykten. En hel middag som är lätt att ta med är rosmarinmarinerade kycklingklubbor med en fräsch sallad på melon, gurka, bladpersilja och paprika med kallpressad olivolja och äppelcidervinäger till