Servera tillsammans med guacamole, tortillachips och blandsallad. guacamole. Stek nötfärsen i omgångar i 4 msk olivolja tillsammans med tacokryddmixen, tills färsen fått fin färg och är genomstekt. 4 påsar tacokryddmix
Servera med guacamole, gräddfil och lite sallat. Börja med att göra pajdeg och tacokryddmix. Guacolmåse (det vitsiga namnet på mitt recept på guacamole)
och guacamole (recept HÄR). Krydda med tacokryddmix. Servera som vanligt med tortilla, dina favvogrönsaker, salsa (recept HÄR) och guacamole (recept HÄR)
Servera gärna med en sallad och en guacamole. 2 påsar tacokryddmix (försök att hitta en ekologisk sort som innehåller så lite tillsatser och socker som möjligt, eller gör en egen kryddmix). 2 påsar tacokryddmix (försök att hitta en ekologisk sort som innehåller så lite tillsatser och socker som möjligt, eller gör en egen kryddmix)
Lite duktig var jag dock, jag gjorde min egen tacokryddmix genom att krydda färsen med paprikapulver, cayennpeppar, chiliflakes (egengjorda), spiskummin, oregano, svartpeppar, salt, en pressad vitlöksklyfta och lite vatten
Servera gärna med guacamole, hackade tomater och riven ost till. Bryn lök och köttfärs som vanligt och tillsätt pressad, tacokryddmix och vatten, låt puttra ett tag
Guacamole. Guacamole. Rör ner tacokryddmixen, de krossade tomaterna, 1 dl av sojayoghurten/crème fraichen samt majskornen. 1 påse tacokryddmix (eller ännu hellre hemgjord)