När örterna är mixade, häll i majonäs och creme fraiche och blanda runt. Grillad laxfilé med serranoskinka, krispiga klyftisar, en kall sås och sallad♥
När örterna är mixade, häll i majonäs och creme fraiche och blanda runt. Du behöver4 personer4 laxfiléer, färskaÖrtsalt1 pkt serranoskinka16 potatisar, fast sortOlivoljaFlingsalt3 dl creme fraiche1 dl majonäs1 dl blandade örter, (persilja, timjan, basilika)3 vitlöksklyftor3 msk olivoljaGör såhärTvätta av potatisen och behåll skalet på
Blanda samman crème fraiche och ädelost, salta och peppra. 2 dl crème fraiche. 2 dl crème fraiche. I kväll tror jag att många av er grillat, har jag rätt
ca 800 g laxfilé med skinn, i bit 75 g smör 2 klyftor vitlök 0,5 dl flytande honung 1 citron, finrivet skal och saft 0,5 kruka färsk koriander, finhackad 1 röd chilifrukt, urkärnad och finhackad 1 msk japansk soja salt peppar 3 citroner, halverade
Igår grillade vi lax, heeelt underbar sådan. Jag gjorde även en enkel sås till av 2 dl creme fraiche, lite rivet citronskal + saft och smaksatte med citronpeppar, örtagårdskrydda och hackad dill
1 dl crème fraiche. 1 dl crème fraiche. Varmrökt lax har verkligen varit sommarens nummer ett. Jag hoppas att ni läsare inte är helt uttjatade på denna rätt