Fördela basilika och tomatskivor på kotletterna. Lägg kotletterna ovanpå potatisen. Krydda kotletterna och stek dem gyllenbruna på bägge sidor på medelvärme, ca 2 minuter på var sida. 4 fläskkotletter
Slå såsen över kotletterna, strö på ost. Krydda kotletterna, stek dem ca 3 min på var sida. 4 st fläskkotletter. 4 st fläskkotletter paprikapulver 400 g små champinjoner 2 msk smör 1-2 msk vetemjöl 3-4 dl mellangrädde ev
Stek kotletterna i panna och krydda dem. Lägg i kotletterna och låt puttra en liten stund. Garnera med lite extra basilika och servera tillsammans med kotletterna
Ta upp kotletterna och häll grädde och mjölk i stekpannan. Varva kotletter och salami i en form. Krydda kotletterna och stek dem i en stekpanna med smör, 2 minuter per sida. 4 st kotletter
Servera fläskkotletterna med ris och broccoli- och blomkålsbuketter. Stek kotletterna, ca 2 minuter per sida i en stekpanna med matfett. Lägg ovanpå kotletterna och gratinera högt upp i ugnen, ca 5 minuter. 2 st fläskkotletter
Lägg över de stekta kotletterna i en ugnssäker form. Salta, peppra och fördela den över kotletterna. Blanda övriga ingredienser och strö över kotletterna och svampen
Salta och peppra kotletterna och stek i stekpanna. 4 kotletter. lägg dem ovan på kotletterna, strö på osten och gratinera i 250 grader ca 5 minuter. 4 kotletter