Koka tortellini enl. 1 frp Barilla Tortellini ost. anvisningarna på förpackningen. Koka även upp en stor kastrull vatten och dela broccolin och blomkålen i små buketter och koka dem på svag värme tills de är mjuka
Gratineradtortellini med spenat och skinka till 3 portioner 500 g färsk tortelini (tex spenat & ricotta eller skinka & ost) 4 dl Kelda Pastasås Fyra ostar 100 g rökt skinka 70 g babyspenat 100 g Kvibille ädel ev. _tortellini_med_spenat_och_skinka 3 portioner
I med övriga ingredienser och låt färssåsen puttra på svag värme medan du kokar tortellinin enligt anvisningarna på förpackningen samt blandar ihop ostsåsen som ej behöver värmas
Vi börjar med en superenkel tortellinigryta. Låt grytan koka upp och rör därefter ner tortellinin. 400 gram färsk tortellini, fylld med flera sorters ost. Gör du egna tortellini så låt de koka i 3-4 minuter
Koka först tortellinin enligt paketets beskrivning. Under tiden tortellini kokar, stek/fräs upp baconbitar och tillsätt purjolök mot slutet så allt blir mjukt
2 pkt färsk tortellini (gärna med spenat och ricotta). 1Låt tortellinin rinna av i ett durkslag och häll tillbaka i kastrullen. 1Servera din tortellinigratäng med en god grönsallad
Tortellini är jättegott att gratinera med en ostsås och lite av det man är sugen på. Jag använde två sorters tortellini, en med spenat och en med ost/skinka
I söndags lyxade vi till det med en tortellinigratäng och den blev så himla god. Jag hade tänkt försöka undvika pastan och mest äta av köttet, men det lyckades inte så bra eftersom det var så god tortellini