Gratinerad halloumipasta Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och låt den rinna av. Skala och skiva löken och strimla zucchinin Hemmets Journal
Gratinerad halloumipasta 250 g pasta, t ex penne1 liten rödlök1 liten zucchini, ca 250 g1 halloumiost, 250 g250 g körsbärstomater2 vitlöksklyftor, finhackadeca 400 g tomatsås av pastasåstyp70 g färsk spenat150 g riven mozzarellaolivoljasalt och pepparSätt ugnen på 225 C Jag är ingen kock
Gratinerad halloumipasta Sätt ugnen på 225 grader. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Häll av, skölj i kallt vatten och lägg tillbaka i kastrullen Matklubben.nu
Gratinerad halloumipasta De som testlagarna gör fångar alltid mitt intresse lite extra och den här gången valde vi att testa den GratineradhalloumipastanSalt & Peppar
Gratäng med halloumi Men någon rödlök hade jag inte hemma och spenaten glömde jag hälla i så det här är min variant av gratineradhalloumipastaHelena mitt i smeten
Gratinerad halloumipasta Det här gjorde vi för ett tag sedan och det blev väldigt gott. Ingredienser. 300 gr pasta. 1 liten röd eller gul lök Regnets mat
Gratinerad halloumipasta 250 g pasta, t ex penne1 liten rödlök1 liten zucchini1 halloumiost (250 g)1 ask körsbärstomater (250 g)2 vitlöksklyftor1 burk tomatsås (pastasåstyp, ca 400 g)1 påse färsk spenat (70 g)1 påse riven mozzarella (150 g)olivoljasalt och peppar1 Anna mitt i maten
Nedräkningen har börjatGratineradhalloumipasta250 g pasta, t ex penne1 liten rödlök1 liten zucchini1 halloumiost (250 g)1 ask körsbärstomater (250 g)2 vitlöksklyftor1 burk tomatsås (pastasåstyp, ca 400 g)1 påse färsk spenat (70 g)1 påse riven mozzarella (150 g)olivoljasalt och peppar1 Anna mitt i maten
Gratinerad halloumipasta 1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och låt den rinna av. 2. Skala och skiva löken och strimla zucchinin Hemmets Journal