Är det svårt att äta vegetariskt. Antagligen inte, men kanske får man tänka lite på ett annat sätt. Istället för en tallrik med kött, sås och potatis på kan man göra flera små rätter som ställs fram på bordet för alla att dela
Grönsakspiroger lagade jag till barnen under en period och sedan glömde jag helt bort dem. Hemma hos oss brukar det vara så att vissa rätter tenderar att upprepa sig alldeles för mycket och på så vis kommer annan mat helt att hamna i skymundan så tur då att man skriver upp sina recept i anteckningsböcker så att de inte helt faller i glömska
Dessutom är det extra proteinet från keson perfekt i grönsakspiroger som den här. Den här frasiga pirogen (vars deg nästan smälter bort i munnen när du tagit din första tugga) gömmer mild spenat och pikant fetaost som smaksatts med citronsaft, färsk timjan och en gnutta honung
Vilken härlig kväll det blev igår. Jonas suprisade med två biljetter till Taste of Stockholm, en matfestival där Stockholms bästa restauranger, krogar och kockar presenterar sina verk, ett mecka för matnördar helt enkelt