På Landleys kök hittade jag fina tips på glutenfripanering mm. Men jag har inte lyckats hitta det i glutenfri variant, har försökt att riva bröd med mindre bra resultat
Jag har funderat på hur man ska kunna ersätta de utmärkta pankogrynen med ett glutenfritt alternativ vid panering av fisk till fish & chips à la Katinkas Kitchen
*Polentagryn kan bytas ut mot majsströ, pofiber eller mixa sönder glutenfritt spisbröd till fint ströbröd men jag har provat alla och tycket att polentagrynen var de som gav bästa paneringen
pajer, kex, bröd, pizza och kakor, samt som panering. Mjöl och gryn för glutenfri bakning. Det finns en hel uppsjö mjöl och gryn du kan använda dig av om du väljer att baka och äta glutenfritt
Om jag dubbelpanerar så doppar jag först i pofiber, sedan i ägg sedan i paneringen. Att panera på lågkolhydratvis / glutenfritt är inte svårt – jag har lite olika alternativ
Paneringen är gjord på sesamfrön och glutenfritt ströbröd men ibland gör jag även på olika sorters frön som man mixar till ett mjöl, också jätte gott och lite mer mättande
Glutenfri – ja. Tänk panering. Snack till TV-soffan – kikärtor med chilismak. Låt oss titta på en smakrik rätt, som fungerar som snacks och likasom tilltugg till annan mat
Jag funderade hur jag skulle göra en god, glutenfri variant av de panerade kycklingbitarna. Jag använder fiberhusk istället för mjöl som grund i paneringen, för att få ägget att fastna bättre