Pensla ett tunt lager av glazen över revbenen. Blanda dessa ingredienser till en glaze. Förra sommaren har vi njutit av både kotletter, sidfläsk och karré, men dessa tjockarevben var något i särklass
Rimmade revben med chiliglaze. Glaze. Go'eftermidda gott folk, vi har samlats i Mårtenssonska köket idag för att bjudas på revben av sida, något som vi skåningar (och säkert flera med oss) tycker om
Åtminstone om man kokar glazen medan man kokar revbenen. Glazen. Något som min kära Hustru kräver skall finnas på julbordet varje år (och på middagsbordet med jämna mellanrum) är tjockarevben
Glaze. Lägg revbenen på ett galler i en långpanna med benen uppåt. Ni kanske vill ha receptet på mina tjocka spjäll som jag gör till Julbordet i år så lägger in det här
Glaze och marinad. Grilla revbenen tills de fått fin färg några minuter på varje sida. lägg revbensspjällen på en ugnsplåt och stek i ca 20 minuter tills revbenen fått fin färg. 1 kg tjockarevbensspjäll
Koka under tiden ihop svartvinbärssaft, svartvinbärsgelé, ingefära, chili, vitlök och kikkomansoja till en sirapslik glaze Skär de kalla spjällen i fina bitar och stek dem gyllene
GGör under tiden en glaze. Godaste revbenen everMåste dela med mig av ett recept jag gjorde till jul. Jag brukar inte lyckas med revben alls men nu hade jag fått tag på ett recept jag ville ge ett försök