. foto. Siaglass. För någon vecka sedan dök en kylbil upp med lite smakprover på Siaglass till mig. Nyfikenheten var stor eftersom jag visste att det skulle finnas en del riktigt roliga och nya inslag bland smakerna och speciellt en var jag extra nyfiken på
Ofta när man gör egen glass får man en massa äggvitor över. Då kan man passa på att göra denna thai-inspirerade kokosglass med smak av både lime och citrongräs
När det kommer till chokladkakor har jag nolltolerans. Jag betackar mig för de alltför vanligt förekommande torra chokladsockerkakorna, och jag får allergiska reaktioner av så kallade kladdkakor, som i grund och botten bara är dåligt gräddad kaksmet
Nu kommer hon med de där fula pizzabullarna igen. Ja, jag är ledsen, men de är perfekta att servera till soppa och just den formen av brödätande är det överhängande mest vanliga här hemma
Man kan såklart köra på med vilka glassmaker eller frukter man vill. . Godkväll. Till alla er som kämpar med nyårslöften, sorry vad mycket sött jag har att skriva om just nu
Förra året och kanske var det även något år innan det, så kom trenden att göra egna pinnglassar. Jag har velat göra det sedan dess… Det ser så festligt ut att göra det på pinne
Fastän butikerna är fulla av undermålig glass, finns det tack och lov tillräckligt med glassmaker av hög kvalitet för att jag allt om oftast ska hänfalla till att köpa glass, i stället för att göra det roliga jobbet att laga själv
ice cream proteinglass, genom att varva kokosflarn med glasskulor (två glassmaker i varje torn). Under det senaste året har jag hamnat i något av en glassperiod - som det ser ut nu äter jag glass flera gånger i veckan