Skala och skiva gul lök, rödlök, morot och ingefära. Skala och skiva gul lök, rödlök, morot, ingefära och pepparrot till inläggningen och grovhacka dillen
Skala och skiva lök och morot i tunna skivor. Till Glasmästarsill behövs. Varva sill, lök och morot i den tättslutande burken igen och tillsätt några hela pepparkorn, det är också fint att tillsätta några hela rosépepparkorn om man vill
Skala och skiva gul lök, rödlök, morot och ingefåra. Skala och skiva gul lök, rödlök, morot, ingefåra och pepparrot till inläggningen och grovhacka dillen
Oavsett så får ni här ännu en god sill att bjuda på i påsk, påminner lite om Glasmästarsill gör den fast med en lite annorlunda tvist i ingredienslistan
Men se, de duger inte till glasmästarsillen. Skala moroten och skär den i runda smala bitar. Det påstås att det var på Hamburger Börs som glasmästarsillen föddes
Skala och skiva moroten, skala och skiva löken. Varvar sillbitar, morotsskivor, lökskivor, pepparrotsskivor med kryddor och delar av lagerbladet tills allt är i burken
½ st morot, tunt skivad. ½ st morot, tunt skivad. Denna sill gjorde alltid mina föräldrar när jag växte upp, de hade fiskaffär och gjorde denna sill i massupplaga men här är den anpassad för 4-6 pers