Ta upp gelatinbladen och smält dem i en kastrull på spisen. Blanda samman bröd, ost och smör. Ta ett par msk av fyllningen och rör ut i gelatinet och rör ihop med resterande fyllning
Värm mjölken försiktigt, krama ur gelatinbladen och smält dem i mjölken. Blada skaldjur, citronsaft, lök, rom, färskost, creme fraiche, dill och chilin
Låt gelatinet svalna något och häll ner det i en tunn stråle i ostsmeten under omrörning. Ta den från värmen, lägg i de väl urkramade gelatinbladen och låt dem smälta
Obs att du inte behöver använda gelatinblad för att pannacottalagren skall stelna. För att skinkan skulle fästa bra, bredde jag litet färskost på skinkan innan jag lindade runt den
Låt gelatinet svalna något och häll ner det i en tunn stråle i ostsmeten under omrörning. Ta den från värmen, lägg i de väl urkramade gelatinbladen och låt dem smälta
Vänd det något avsvalnade gelatinet i krämen. Vispa osten med florsocker och vanilj. 200 g Philadelphia ost. 2 tsk gelatinpulver eller 4 gelatinblad. Lägg gelatinet i 1 dl kallt vatten. Värm sen gelatinet i micro,ca 20 sec i taget, tills den har smält helt. 200 g Philadelphia ost. 2 tsk gelatinpulver eller. 4 gelatinblad