2 msk ättika (12%). 2 msk svartvinbärsgelé (det finns vegansk med pektin istället för gelatin). 2 msk ättika (12%). 2 msk svartvinbärsgelé (det finns vegansk med pektin istället för gelatin)
2 msk ättika (12%). 2 msk svartvinbärsgelé (det finns vegansk med pektin istället för gelatin). 2 msk ättika (12%). 2 msk svartvinbärsgelé (det finns vegansk med pektin istället för gelatin)
Det som är bra med den här är att eftersom det är lite gelatin i så gjorde det inte så mycket att gästerna inte högg in precis när jag hade planerat, den höll liksom formen hyfsat ändå
Lägg gelatinbladen i blöt. Jag testade även att göra inkokta laxen som Coop hade inför påsk, men minskade på mängden ättika för det sa min kollega Anita att jag skulle
Blötlägg gelatinet och tillsätt det därefter i vätskan, se till att det löser sig. Bryn löken i oljan och tillsätt sedan morötter, kryddor och örter samt sockret och ättikan