Är ni som jag så har ni oftast en eller två bitar kycklingfilé liggandes hemma i frysen, som kanske inte räcker till en hel familj om man skulle helsteka dem, men om man läggger dem i en paj utgör de en hel måltid
Det har blivit ovanligt många grillningar sedan dess i år för oss, gädda, porchetta (en italiensk söndagsstek fylld med godsaker), älgbog, korv, köttfärsbiffar och fläskkarrré
Slanta chorizon och dela varje kycklingfilé i ca 6 stycken bitar (det brukar bli lagom storlek) Lägg kyckling och korv ovanpå grönsakerna. 3 st kycklingfiléer
Risotto med chorizo och kyckling är en otroligt smakrik risotto fylld med massor av härliga smaker. Stek kycklingfilén i en separat stekpanna tills den är genomstekt och rör ner i risotton
Långmarinerad kycklingfilé med smaker från det indiska köket. Söndag - Filégryta med kryddig korv. Här får fläskfilé samsas med korv och champinjoner, och det är bara början
Fredag - Stekt kycklingfilé med blomkålsmos och spenatsvamp. Torsdag - Falukorv med senapssås. Korv, och speciellt just falukorv, kan lätt bli ganska tråkig mat tycker jag generellt
Måndag - Örtfylldkycklingfilé på grönsaksbädd. Ja, det är faktiskt precis så enkelt som det låter - vetebullar fyllda till bredden med härligt krämig Nutella