Smaka av med gelé, soja och kryddor. Fylldfläskfilé. Ansa fläskfiléerna och skär ett snitt längs med. Hacka soltorkade tomater, kapris och oliver, och fördela ut det samt smulad fetaost över fläskfilén
(morotsjirlanger gör jag med potatisskalaren då jag drar långa jirlanger längs med moroten) Skyn gjorde jag efter jag stekt filén i samma panna, jag hällde på vatten så man får med alla smaker från pannan, rött vin, buljong, soja, lite socker
Färga såsen brun med soja och smaka av med salt. Så - sista blogginlägget i MAX blog award och det firas med en helyllesvensk middag i form av helstekt fläskfilé, potatisgratäng (bakad i mikron) och en pepparsås
Soja. Jag plockade fram ett recept från bloggen med ädelostfylldfläskfilé. Förra gången använde jag cambozola och serverade med en krämig kantarellrisotto, men den här gången använde jag blå/vit mögelost och lät det fyllda köttet puttra i lite grädde efter stekningen
Krydda under tiden på dem med salt, peppar, paprikapulver, chilikrydda och soja. 2 msk soja. 2 msk soja. Vi kom ju hem från Stockholm igår och vi haft en superbra helg i tillsammans Camilla och jag