Fläskfilémedmozarella och tryffelsalami. Fläskfilén är fylldmed godsaker, vi la på både mozzarellaost, örter och tryffelsalami innan vi rullade ihop filén igen och knöt ihop den
Jag gjorde en av de godaste fläskfilérätterna jag ätit på länge. Jag fyllde två fläskfiléermed en blandning av mozarellaost och hackade soltorkade tomater (en mosad mozarella och ca 10 soltorkade tomater i olja till två fläskfiléer på drygt 650 g styck)
Det har blivit ovanligt många grillningar sedan dess i år för oss, gädda, porchetta (en italiensk söndagsstek fylldmed godsaker), älgbog, korv, köttfärsbiffar och fläskkarrré
Sätt den fyllda filén i en ugnsform. Blanda med småbitar av mozarella och soltorkade tomater. Oftast är det korv och makaroner på måndagar eftersom jag jobbar sent och Leif ska försöka laga mat när han kommer hem med trötta, hungriga barn
Som sagt, fylldfläskfilémedmozarella och soltorkade tomater, serveras med krämig pasta. När fläskfilén är klar, låt den ligga och vila medan du gör en sås på skyn i formen