120 pilgrimsmusslor, färska eller frysta, avtorkade. När det har smält och fräser, lägger du ner pilgrimsmusslorna i pannan och steker på hög värme i 2 minuter på varje sida
Torka pilgrimsmusslor på hushållspapper. Grilla pilgrimsmusslorna 1 minut på varje sida över direkt glödvärme. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 2 12 färska eller frysta stora pilgrimsmusslor utan rom
6 små pilgrimsmusslor. 6 små pilgrimsmusslor. Från förra inlägget om sushi så sparade jag favoriten. Dessa musslor på en asiatisk salladsbädd är så fantastiskt goda, det vattnas i munnen på mig
För säkerhetsskull fick det ingå 2 pilgrimsmusslor per portion, en halstrad och en rå. Pilgrimsmusslor m/kål & äppelterrine 14 små äpplen3 stora rödkålsblad7 stora vitkålsblad2 gelantinbladVitpepparSaltVatten100 gram smör4 pilgrimsmusslorKlyfta äpplena. 4 pilgrimsmusslor
Ta av soppan från värmen och lägg i de skalade räkorna och pilgrimsmusslorna. Låt inte räkorna och pilgrimsmusslorna koka med, men låt dem gärna ligga några minuter i soppan så att de blir varma
Igår var jag så himla sugen på fisk så jag bestämde mig att ta fram resterna från nyårsfisken som jag fryst in dvs hälleflundran och några pilgrimsmusslor, köpte även en bit lax och så gjorde jag en härligt krämig fisksoppa smaksatt med saffran
För ett tag sedan köpte jag frystapilgrimsmusslor, tänkte att det kunde vara bra att ha i frysen och i söndags var det helt perfekt att jag hade de i frysen