Fruktpaj gelé recept

Fruktpaj

Fruktpaj

Smält gelén och pensla över frukten. ljus gelé. Arbeta ihop ingredienserna till pajdegen och låt den vila i kylen c

I ♥ Visby

Alla som anmält ett helt lag fick dessutom en picknickkasse som innehöll rökt lax, rökt kalkon, potatissallad, bröd, ost, tomater, morötter, fruktpaj, yoghurt, mörk choklad och cider
Konstnärens fruktpaj

Konstnärens fruktpaj

Smält geléen och pensla över frukten. Gelé. Arbeta ihop ingredienserna till pajdegen och låt den vila i kylen ca 30 minuter
Konstnärens fruktpaj

Konstnärens fruktpaj

Smält geléet och pensla över frukten. Ugnstemperatur 225°. Arbeta ihop ingredienserna till pajdegen och låt den vila i kylen ca30 minuter

Saftig fruktpaj

Sila bort aprikoserna och bred över gelén över pajen. Tryck ut smeten till pajskalet i en pajform och grädda 15 min i 175 grader

Konstnärens fruktpaj

1 dl ljus gelé. Arbeta ihop ingredienserna till pajdegen och låt den vila i kylen ca 30 minuter. Tryck ut degen i en pajform med låg kant, gärna med löstagbar botten