Gör frostingen genom att vispa samman mascarpone, grädde och florsocker till en fast och len kräm. Bred eller spritsa sedan på frostingen på helt kalla cupcakes och dekorera med ganachen och kanske något annat sött
Börja med rosens mitt och spritsa frostingen i en lugn cirkelrörelse runt mitten. Jag har ett flertal gånger dekorerat cupcakes med tekniken och eftersom det blir så otroligt vackert med denna fruktansvärt enkla teknik är det en gåta för mig varför jag väntat och hållt inne med att göra en rostårta
Frostingen får sin krämiga konsistens från mascarpone. Först har vi en välsmakande chokladmuffins som är toppad med en härligt chokladig frosting innehållande smält choklad
Vi hade tårtprovning och kom fram till att det skulle bli en tårta med browniebottnar, ett lager med mascarpone och körsbärsfrosting och två lager av chokladfrosting
mina kladdekaksmuffins och min lemoncurd- och mascarponefrosting, så här kommer recepten på dem. Det här är en frosting man kan äta med sked, och den går med all säkerhet att lägga i en skål, toppa med färska bär och kanske en smulad kaka och så har ni världens bästa efterrätt