Frityrsmet. Blanda i mjöl, mjölk och salt och vispa tills det inte är några klumpar. Frityrsmet. Doppa ostbollarna i frityrsmeten och sist i panko eller ströbröd
Frityrsmet. Blanda mjöl, mjölk, ägg och salt till en slät smet. Frityrsmet. Rulla ostäggen först i mjölet, doppa dem sedan i frityrsmeten och rulla dem sist i panko
Frityrsmet till fisken. Blanda mjöl och salt i en skål och vispa i mjölken och sen ägget. 25 dl mjölk. Tvätta potatisen och skiva den i centimetertjocka skivor
Frityrsmet. Blanda mjöl, mjölk, ägg och salt till en slät smet. Frityrsmet. Rulla ostbollarna först i mjölet, doppa dem sedan i frityrsmeten och rulla dem sist i panko
Vi har använt torsk och gjort frityrsmeten med alkoholfri öl. Frityrsmet. 5 dl mjölk. Vispa kraftigt ihop allting och låt frityrsmeten dra ca 20 minuter. 5 dl mjölk
Frityrsmet. Häll i mjölken och hetta upp till kokpunkten. Vänd dem i kanelsockret, doppa dem i frityrsmeten och lägg dem i upphettad ren olja (165 grader). 5 dl mjölk
Frityrsmet. Häll i mjölken och hetta upp till kokpunkten. Vänd dem i kanelsockret, doppa dem i frityrsmeten och lägg dem i upphettad ren olja (165 grader). 2,5 dl mjölk. Lakritsglass 2,5 dl mjölk 2,5 dl vispgrädde 50 g färsk mjuk lakrits 50 g strösocker 6 äggulor 1/2 vaniljstång Friterad ananas 3 dl läsk, typ Sprite eller Seven-Up 1 msk maizenamjöl 2 msk kokos, riven 1 nypa torrjäst 1 tsk bakpulver 3/4 dl vetemjöl 1 ananas, söt och mogen Kanel blandad med strösocker Kolasås 500 g strösocker 1 msk glukos, eller honung 3/4 dl vatten 1 dl vispgrädde 1 skvätt rom