Fredagsfisken recept

Fredagsfisken

Fredagsfisken

Helgens fisk i form ut  av torskrygg, färskpotatis och en mild och mastig äggsås. 4 personer. Fisken. 600-800 gram torskrygg
Bouillabaisse Pronto

Bouillabaisse Pronto

Skär torsken och laxen i 2 x 2 cm stora kuber. Lägg i en oljad ugnsfast form med höga kanter. Tärna paprikan, skiva den gula löken och vitlöken tunt
STEKT LAX MED REMOULADSÅS

STEKT LAX MED REMOULADSÅS

Helst hade jag inte gjort någon mat alls utan hängett mig åt trösterika kolhydrater, men av erfarenhet vet jag att ju tröttare jag är desto viktigare är det med kosten, så fredagsfisken fick i all sin enkelhet bli smörstekt lax med remouladsås och färska rädisor
Anjovisgös

Anjovisgös

Fredagsfisken blir gös med en gräddig anjovisås. Ingredienser (3-4 personer). 400 gram gös. 1 stor burk anjovis

Fredagsfisk

Recept. Juliann. sön, 2014-03-02 21. 31. 3. 5. 30min. (0). Hacka löken och fräs i smör. Pudra över mjöl, tillsätt spadet från musslorna, vin, buljongtärning, sherry och grädde+crème fraiche och låt det puttra ihop till en god sås

Festivalhelg à la familjen

Fredagsfisken på restaurangen är alltid god och i festivaltappning är det lika bra. Vi har gatufestival i stan i helgen, det omtalade "Piteå dansar och ler"

Fredagsfisk

I fredags åt vi fisk till middag. Det blev en byxad stekt lubb, som är en torskfisk. Jättegott. Till det gjorde vi ett mos av ca hälften potatis och hälften jordärtsskockor

Fredagsfisk

Äntligen fredag. Den här veckan har gått otroligt fort. Skönt. Men samtidigt vill man gärna trycka på knappen och stoppa så man kan njuta av tiden