Tillsätt äggen och fortsätt att vispa, gärna med elvisp. Rör ner smält smör och vispa kraftigt. Servera våfflorna frasiga och nygräddade med sylt och grädde eller glass
Blanda ner det smälta smöret. Hetta upp våffeljärnet, om du har non-stick-beläggning behöver du inte smöra järnet då det är tillräckligt mycket smör i smeten
När jag skrev om maskrossirapen fick jag frågan om ett våffelrecept att avnjuta ihop med sirapen. Smält smöret och låt det svalnaBlanda mjöl och bakpulverHäll i mjölken i mjölblandningen och vispa slättTillsätt smör och blandaGrädda i våffeljärnOm de inte ska ätas direkt kan man lägga dem på ett galler för att svalna
Smörj våffeljärnet med smält smör till första laggen. Servera med sylt och vispad grädde. Blanda först ner det smälta smöret i mjölsmeten, och sedan den vispade grädden
Vispa ner vätskan med de torra ingredienserna, tillsätt smält smör. Nyfikna som vi är så spanade vi in det närmare för att ta reda på vad det var för någonting, det var en påse med ljust Teffmjöl
Värm upp våffeljärnet och smörj det med lite smör, använd gärna en pensel. Ingen har nog missat att det är våffeldagen idag för instagram, bloggar och facebook är överfullt med folk som äter våfflor
Supergoda frasvåfflor att njuta till en söndagsbrunch Till 8-10 st våfflor. 100 gram smält smör 2 ½ dl iskallt vatten 2 dl mjölk 3½ dl vetemjöl 2 tsk bakpulver Gör så här. Blanda ihop mjölk, vatten, mjöl och bakpulver i en bunke Vispa så att det blir en slät smet Rör ner smält smör Slå ca 1 dl per våffla i våffeljärnet och grädda 8-10 st våfflor. 100 gram smält smör