Frasvåfflor med hallonsylt och grädde kan jag verkligen få kravings på. Hallon eller andra bär. Lägg på ett galler och servera omgående med vispad grädde, sylt och/eller bär
Grädda våfflorna och servera direkt med sylt, vispgrädde och ev några färska bär. För ett par år sedan hittade jag ett nytt våffelrecept som jag tyckte var bra
Servera med din favoritsylt eller som jag rårörda bär och lösvispad grädde. Våfflor kan även serveras med salta tillbehör även om jag är svag för den söta varianten, helst med färska mosade bär
200 g färska bär. 2 dl grädde 200 g färska bär 1,5 dl din favorit sylt Skriv ut. Gör så här. Smällt smöret och blanda alla ingredienser men spar hälften av mjölken
Jag tycker man kan äta våfflor till mycket annat än grädde och bär/sylt. På söndag är det våffeldagen. Har kommer ett lchf alternativ till den vanliga frasvåfflan