Men först - ett toppenrecept på frallor inför helgen. flingsalt, kummin och pumpakärnor att strö över. I veckan fick jag finbesök till frukost av Pernilla och Flora och då åt vi de här frallorna med pumpa i
Skär degen i ”frallor” med kniv. Kummin. Pensla med sirapsvatten och strö över kummin och pumpafrön. Har ni tänkt på hur mycket ett gott hembakat bröd till frukostmackan kan förgylla en vanlig vardagsfrukost
Mortla kumminen. Jag vet att jag har bloggat om dessa frallor tidigare. När brödet jäst klart, pensla om du vill med uppvispat ägg och strö över solroskärnor och kummin
För att slippa bli helt blå när du nu ska forma bröden kan du förslagsvis ta en större slev och en vanlig matsked och forma frallorna med hjälp av dessa
Och det går att göra frallor oxå. 1 tsk hel kummin. Om filmjölkslimpor med bikarbonat, sirap och "tager-vad-man-haver"-inställning har vi bloggat om tidigare (se här)
brödet som vi konsumerar här hemma, det är alltifrån halvfrusna bake-off frallor, färskt bröd från bageri, hönököka och annat, knäckebröd och så hembakt bröd som man ju alltid undrar varför man inte gör oftare
Ta upp o skär ut valfria frallor. 1 tsk kummin. 1 tsk kummin. Om du rostar havregryn o linfrön i ugnen innan du har ner dom i bröd degen så blir brödet otroligt gott