Frosting. Dags för frostingen. Frosting. Dessa har en sån len härlig kola frosting (dulce de leche är kolakräm som finns att köpa färdig eller om man kokar en burk sötad kondenserad mjölk i vatten i 3 timmar så blir det dulce de leche). Vispa ihop alla ingredienserna till en fluffigfrosting, ca 5 min
Spacklad med Fluffigmarängfrosting och en liten ros i sugarpaste som dekoration. Hade länge velat prova marängfrosting så det passade utmärkt att slänga ihop och täcka tårtan med
Ju längre tid du vispar, desto med luft vispar du in och frostingen bli därmed fluffigare. En chokladfrosting smaksatt med mocca/kaffe, har man inte mocca arom/kaffe essens går det givetvis bra att använda espresso istället
Vispa ägg och socker fluffigt. Fluffy frosting. Börja med att vispa äggvitorna fluffiga (gärna i en hushålsmasksin då det blir mycket, mycket vispande)
Vispa ägg, strösocker och vaniljstång/socker vitt och riktigt fluffigt. Jag älskar även att frosta mina cupcakes med olika smaker och olika typer av frosting, detta är en variant på choklad frosting som är både enkel att göra som den är god att äta
Vispa socker och ägg fluffigt. Det som då blev var att det blev frosting över, som jag frös in. Och den frostingen gick hur bra som helst att spritsa dessa morotsmuffins med
Dem blev inte alls torra utan saftiga och väldigt fluffiga. Frostingen - blanda Philadelphia ost, skurin och hallon till en jämn smet och ställ i frysen