torka av fläskkotletterna, salta och peppra. klyfta äpplena och löken. genomstek fläskkotletterna. tillsätt lite mer matfett i stekpannan och lägg i äppel- och lökklyftorna
torka av fläskkotletterna, salta och peppra. klyfta äpplena och löken. genomstek fläskkotletterna. tillsätt lite mer matfett i stekpannan och lägg i äppel- och lökklyftorna
Vid slutet av stekningen lägg i den klyftade löken. 4 melerade fläskkotletter. 1 gul lök. Pensla kotletterna på båda sidor med mango chutney, gärna Bengal Spice som är lite starkare och inte har stora bitar som den vanliga chutneyn
Vid slutet av stekningen lägg i den klyftade löken. 4 melerade fläskkotletter. 1 gul lök, klyftas i 8 delar. 4 melerade fläskkotletter Mango chutney, Bengal Spice Salt Grillkrydda 1 gul lök, klyftas i 8 delar Ca 6-7 dl vatten 3-4 dl grädde 2 msk mjöl utröres i vatten Kalvfond 2 msk mango chutney Salt Grillkrydda
Löksås. Så mycket det nu går med massa lök och grejer i. Lägg 2 msk smör i kotlettpannan, när det bubblar och ser gott ut häller du ner löken. 4 st fläskkotletter. 2 st gula lökar, hackade. Löksås2 st gula lökar, hackade 2 msk smör 2 msk vetemjöl 4 dl mjölk Salt, efter smak Vitpeppar, efter smak socker, efter smak