Skär fläskfilén i mindre bitar. Häll sedan över detta i pannan med fläskfilé. När dessa fått fin färg så häll över i pannan med fläskfilén, löken och de soltorkade tomaterna
Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge. 1 fläskfilé, ca 400 gram. Putsa fläskfilén och skär i ca 1 m tjocka skivor. 1 fläskfilé
Här har jag stekt skivad fläskfilé, svamp och squash i förväg, soltorkade tomater i olja och paprika fick åka ner i grächen (grädde + crème fraiche förstår väl vem som helst) efter att de bearbetats till mindre bitar
Fläskfilén ligger ständigt på min tio-i-topp-lista här till vänster. Den här gången har jag använt fläskfilé i stället för fläskytterfilé och då behöver inte grytan puttra lika länge
Igår bjöd vi några av våra vänner över på söndagsmiddag och resultatet blev en urgod fläskfilégryta. Jag använder nästan alltid fläskytterfilé istället för fläskfilé för jag tycker det blir lite mer kött att jobba med än vad det är med fläskfilé som man oftast får ta bort halva ungefär
Bryn fläskfilébitarna hastigt i stekpannan och lägg över dem i en större gryta. 6 hg fläskfilé. Putsa filén och skär i ca 2 cm bitar (ev dela också på mitten om man vill ha mindre bitar)
Thailändsk fläskfilégryta 4 port. 500 g putsad fläskfilé eller ytterfilé. 500 g putsad fläskfilé. Den här grytan blev riktigt god och lite het som jag ju gillar