Stek i het panna med smör tillsammans med mortlad rosépeppar, finhackad schalottenlök och vitlök. Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge
Mortla svartpeppar, vitpeppar, rosépeppar och grönpeppar - används både till fläskfilén och pepparsåsenMandelpotatis, tar sin lilla tid att skala men är värd besväretFyll på grädde och mjölk så det är strax under potatiskanten
Bryn köttet runt om på medelvärme i en stekpanna med smör. Putsa fläskfilén. Stöt rosépeppar och svartpeppar i mortel och gnid in det och salt runt filén
Rosépeppar. Bryn lätt på fläskfilén i smör på stekpannan. Skär ner potatisen i klyftor med skal för en krispigare smak och stek i stekpanna med mycket smör tills dom fått en härlig brun färg
Bryn fläskfilén hastigt i smör, så att den får en vacker yta. 1 fläskfilé. 4 sorters nymalen peppar (svart, vit, grön och rosépeppar). Putsa fläskfilén och ställ ugnen på 125-150 grader. 1 fläskfilé