Fick ett sånt sug efter just fläskfilémed krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge. Stek i het panna med smör tillsammans med mortlad rosépeppar, finhackad schalottenlök och vitlök
Mortla svartpeppar, vitpeppar, rosépeppar och grönpeppar - används både till fläskfilén och pepparsåsenMandelpotatis, tar sin lilla tid att skala men är värd besväretFyll på grädde och mjölk så det är strax under potatiskanten
Jag har ju för vana med att inte durejt måtta när jag gör mat, det blir oftast smaklöst. Lägg i filen tillsammans med löken och puttra ytterliga en liten stund
Putsa fläskfilén. Bryn köttet runt om på medelvärme i en stekpanna med smör. Stöt rosépeppar och svartpeppar i mortel och gnid in det och salt runt filén
Tag av och snitta små snitt längst med hela fläskfilén. Skär ner potatisen i klyftor med skal för en krispigare smak och stek i stekpanna med mycket smör tills dom fått en härlig brun färg