Fläskfilé med rosépeppar recept

121 Spara
Fläskfilé i god sås

Fläskfilé i god sås

800 gram fläskfilé1 tsk salt1 tsk grovmalen svartpeppar1 hackad gul lök2 dl crème fraiche2 dl grädde2 msk chilisås1 msk Worcestershiresås1 msk soja1-2 pressade vitlöksklyftor1½ msk rosepepparhackad persilja Skär filen i skivor ca 2 cm, platta ut dem något. 800 gram fläskfilé
21 Spara
Fläskfilé rosé & pommes

Fläskfilé rosé & pommes

Fläskfilé rosé. Lägg tillbaka fläskfiléskivorna i såsen och hetta upp. ca 500 g fläskfilé2 msk flytande margarin½ tsk salt1 krm svartpeppar1 dl vitt vin1 msk kalvfond1 dl vatten1 msk fransk senap2½ dl matgrädde1 msk rosépepparmaizena Putsa fläskfilén och skiva den i 1½ cm tjocka skivor. 1 msk rosépepparmaizena Putsa fläskfilén och skiva den i 1½ cm tjocka skivor
15 Spara
Baconlindad fläskfilé

Baconlindad fläskfilé

Bryn lätt på fläskfilén i smör på stekpannan. Tag av och snitta små snitt längst med hela fläskfilén. Blanda olja, vinäger, soya i en mortel och krossa vitlöken, peppar, chilin, salt och peppar
133 Spara
Buffémat

Buffémat

Här kommer recepten på maten vi åt i lördags innan vi mumsade tårta. Eftersom jag hade jobbat natten innan kalaset och sov halva dagen, så fick det bli en buffé som var lätt att förbereda
11 Spara
En Söndag med ljuvlig mat!

En Söndag med ljuvlig mat!

Nu får ni hålla i er för den här dagen har vi ätit så god mat både till lunch och middag. Båda recepten finns med i detta inlägg och jag garanterar er att om ni vill impa lite hemma nån dag så laga något av dessa recept
8 Spara
Filégryta med Pepparsås

Filégryta med Pepparsås

Torsdag till ära och vi rundar av kvällen med en god köttgryta i pepparsås. *haha* Pepparsås är något extraordinärt i sig, och detta är en riktigt god pepparsås, de kan jag skriva under på
4 Spara
Roséfilé

Roséfilé

Skär filén i skivor och bryn dem i smör tills de får fin färg, sänk värmen och häll över grädden. Smula över en halv buljongtärning och tillsätt rosépepparn, soya, salt och de franska örterna
3 Spara
Snabb fläskfilégratäng

Snabb fläskfilégratäng

Gorgonzolan har stark smak, om du är tveksam så prova med den mindre mängden först. Stek filétärningarna snabbt i lite smör, salta och strö över rosépeppar
1 Spara
Pepparfilè

Pepparfilè

1. skär köttet i ca 2 1/2 cm tjocka skivor,platta ut. Stek i smör i stor panna. krydda, ta upp fileérna. 2. Rör i cremefraiche & grädde i stekpannan rör om noga
0 Spara
GÄSTBLOGGARE

GÄSTBLOGGARE

När dom rätta svaren kom fram förstod alla att det endast fanns två som kunde något om vin, därför blir vårt tips till Er en helgrillad fläskfilé med egentillverkad rub a la Anne o Katta med ett fantastiskt gott vin till
Sökförslag och sidor