Fiskburgare lätt recept

Fiskburgare

Fiskburgare

1 dl lätt crème fraiche. Blanda fiskfilé, ägg, majsstärkelse, salt och peppar i matberedaren och kör till en färs
Fiskburgare av lax

Fiskburgare av lax

Rör ihop ingredienserna till såsen och ställ åt sidan. Koka hastigt upp vatten och 2 tsk salt i en kastrull stor nog för att rymma laxen
Fiskburgare med 2 x sås

Fiskburgare med 2 x sås

En lätt burgare gjord på torsk, lax och räkor. Fiskburgare. Fiskburgare. Både gott och nyttigt. 1 ägg. 300 g torsk
Fiskburgare

Fiskburgare

Det är minst lika lätt att göra som vanliga pannbiffar och dessutom så blir det mycket godare. Varför inte ta och byta ut dina vanliga hamburgare/pannbiffar mot fiskburgare istället
Fiskburgare på vit fisk

Fiskburgare på vit fisk

Fiskburgare på vit fisk (4 portioner). 2 dl lätt crème fraiche. 3 msk kalles kaviar (eller annan lättrökt kaviar). Fiskburgare på vit fisk (4 portioner). 2 dl lätt crème fraiche. 3 msk kalles kaviar (eller annan lättrökt kaviar)
Fiskburgare med smak av dill

Fiskburgare med smak av dill

Lägg fisken i en smal hög skål så att det går lätt att mixa. Nåt som jag länge velat prova att göra är hemlagad fiskburgare och nu blev det perfekt att prova med den nya stavmixern
Fiskburgare

Fiskburgare

1 dl lätt crème fraiche. Blanda fiskfilén skuren i bitar med ägg, maizena, dill, salt och peppar i matberedaren och kör till en jämn färs
Fiskburgare

Fiskburgare

Tips är att göra dem lite mindre för att hålla ihop dem lättare. En fiskburgare som smakar ännu godare med salladsblad istället för hamburgebröd
Snabbmat - fiskburgare

Snabbmat - fiskburgare

Jag kan inte påstå att inspirationen till att laga mat flödar, men, med tanke på the history of magkatarr försöker vi hålla oss till bra, lätt och snabblagad mat
Gäddbiffar

Gäddbiffar

Servera med potatismos eller som fiskburgare med bröd. Använd hela gäddfiléer och mal dom i köttkvarn. Y-benen är med och mals sönder, man känner dom inte alls
Pankofriterad abborrefilé

Pankofriterad abborrefilé

Lite fiskburgare på kvällskvisten som komplement till Sveoms finfina nötfärs. När de var gyllenbruna fiskade jag upp dem och saltade lite lätt
Ångad sej med kålsallad

Ångad sej med kålsallad

Fiskburgare med parmesan och varm citronsås. Lätt och fräscht var melodin för dagens lunch. Jag brukar komplettera denna typ av rätt med en god olivolja eller skirat smör för att öka på mängden fett som jag behöver för att hålla mig mätt och nöjd
Laxburgare med fetadressing

Laxburgare med fetadressing

Vi drack kallt kranvatten till våra fin-fina fiskburgare, men Ica som bidrar med receptet har vintips
Laxenbergare

Laxenbergare

Lägg laxen i matberedare, salta och peppra lätt. Kör till en en jämn smet genom att tillsätta grädden lite åt gången