Fiskburgare från Gokväll 171025
sbengan
sbengan

Fiskburgare från Gokväll 171025

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl mjölk 2/4 dl ströbröd
  • 400 g sej eller torskfilé
  • 1 tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 1 liten gul lök, riven
  • 1 ägg
  • smör till stekning Kaprismajonnäs
  • 1 dl majonnäs
  • 2 msk kapris, hackad
  • Tillbehör
  • bröd
  • spenat- eller salladsblad
  • tomatskivor
  • salladslök
  • klyftpotatis

Beskrivning

    Blanda mjölk och ströbröd, låt stå 5-10
    min. Finfördela fisken tillsammans med
    salt och peppar i matberedare. Tillsätt
    ströbrödsblandningen, riven gul lök och
    ägg. Kör ihop till en jämn smet. Forma
    till 4 stora burgare eller mindre
    biffar. Stek dem i smör ca 3 min på var
    sida. Blanda majonnäs och hackad
    kapris. Servera som burgare med
    kaprismajonnäs och de andra
    tillbehören.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.