Mixa lök, fisk, crème fraiche, dill, potatismjöl och salt/peppar i matberedaren. 2 msk dill. Skala och skiva löken, fräs i matfett utan att det får färg men löken skall bli mjuk
Rör ihop majonnäs, crème fraiche, rödlök och dill. Idag gör jag fiskburgare med skagenröra som jag serverar med ugnsrostade potatisklyftor och morötter
½ dl hackad dill. Rör ihop ingredienserna till såsen och ställ åt sidan. Koka hastigt upp vatten och 2 tsk salt i en kastrull stor nog för att rymma laxen
Tillsätt färsen, finhackad gul lök, ägget, citronskalet, citronsaften och hackad dill. Varför inte ta och byta ut dina vanliga hamburgare/pannbiffar mot fiskburgare istället
½ msk dill. )Det här behöver du till dina fiskburgare, ca 4-5 st. 200 g torsk200 g lax½ msk dill (Jag höftade bara med en skvätt jag)1 tsk salt (Samma här, höftade bara en skvätt)Citronpeppar (Höftade ännu en gång med en skvätt)Ströbröd att panera medTill gurkdressingen behöver du