En stressig fredag med pressat program börjar nu lida mot sitt slut. Det har varit tider att passa mest hela da'n men det har varit många roliga saker så det har inte känts alltför betungande, förutom bilresan t
Fetaosttoppingen gav rätten det där lilla extra. Jag ville kalla kvällens middagsrätt för laxlasagne men det blev mött med viss skepsis från övriga familjemedlemmar då den innehåller varken pastaplattor eller ostsås
1. Skär ½ zucchini i små kuber och finhacka 1 gul lök och 2 st vitlöksklyftor. Hetta upp en panna med 1 msk olivolja och fräs lök och zucchini på medelvärme tillsammans med 1 tsk örtkrydda och 1 tsk salt
1. Koka 400 gram pasta efter anvisning på paketet. 2. Skölj 1 ask ruccola och skala 2 st vitlöksklyftor. Mixa ruccolan tillsammans med vitlöken, 5 msk olivolja, 2 msk vit balsamvinäger, 1 tsk salt och 2 krm svartpeppar i en matberedare tills du får en dressing
1. Värm ugnen enligt brödförpackningens anvisning. 2. Soppa. Skala och grovhacka lök och vitlök. Hetta upp oljan i en kastrull och fräs löken utan att den tar färg
På menyn finns även ett par supergoda och barnvänliga lax- och räkbiffar med limedipp, en mustig tomatsoppa med bön- och fetaosttopping och en riktig favorit, prosciuttolindad kycklingfilé med soltorkad tomat- och fetaostdipp