Fördela 4 dl bär i fyra glas. Värm hallonsaften. Krama ur gelatinbladet och låt det smälta i saften. Häll vätskan över bären och ställ in i kylen så det stelnat, cirka 1 till 2 timmar
Mosa digestivekexen och blanda med det smälta smöret. Lägg blandningen i cupglas. Vispa grädden, smält chokladen och blanda samman till en jämn smet som fördelas över digestiven i cupglasen
Inspirerad av alla amerikanska menyer, blev jag sugen på cheesecake. Cheesecaketrifle2 portioner0,75 dl grädde3 msk naturell färskost1 äggula2 msk florsocker1 tsk vaniljsocker3 digestivekex10 jordgubbar (eller andra bär, gärna en blandning av hallon, blåbär och vinbär)Vispa grädden fluffigt
Skridskoåkning, grillad marshmallows och en ljuvlig “falsk” ostkaka. Det finns många härliga recept som innehåller rabarber - rabarberpaj, bullar med rabarber, cheesecake med rabarber, cupcakes med rabarber, mjuka kakor med rabarber, småkakor med rabarber osv
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…