Hemmagjorda falafel i libabröd med grönsaker och dipsåser, mums. När jag äter falafel ute på stan så tar jag oftast med majrova i men efter att ha letat efter majrova i två affärer så gav jag upp, det får vi testa nästa gång helt enkelt
Tag ut och servera med färska grönsaker och massor med goda såser och röror. Hemmagjord falafel  När vi var i Barcelona i somras hittade vi ett litet libanesiskt hak där de sålde falafel med massor med olika smakrika och starka röror
Eleverna i skolan åt biffarna tillsammans med lite grönsaker och tzatziki. Börjar bli tjatigt nu kanske, men mina elever lagade faktiskt falafel på hemkunskapen förra fredagen
Jag serverade dem i plattbröd tillsammans med färska grönsaker och en super god yoghurtsås. Dessa ugnsbakade falafel är bara att skjutsa in i ugnen och blir riktigt saftiga
Falafel är friterade veganska kikärtsbollar/kikärtsbiffar blandade med persilja och kryddor som serveras med grönsaker och olika såser såsom hummus, tahini- eller yoghurtsås
Servera med pitabröd och grönsaker. De här falafelbollarna med sötpotatis och kikärtsmjöl hittade jag hos henne och de kommer ursprungligen från My new roots