Vispa ihop grädde, sambal oelek, chili och soja i en gryta. Idag blir det musslor till förrätt, har inte det så ofta men nu var jag sugen på musslor så fick det bli
Hade lite lax kvar sedan onsdagens middag så den tillsammans med några räkor och dumplingsark (jag har en förpackning i frysen som jag låter halvtina och kan då avlägsna så många små ark jag behöver, sedan tillbaka in i frysen igen) fick vi oss även en god liten förrätt - och därmed var påsken inledd
Anette och jag gjorde den här bad boyen till förrätt. japansk soja. Häll lite soja i avokadon, lite citronsaft, fyll på med tonfisk, klicka på sesammajonnäs och stenbitsrom
Vi hade räkorna till förrätt och använde resten av dipsåsen som sås till den grillade laxen. 1 msk japansk soja, typ Kikkoman. 2 tsk japansk soja, typ Kikkoman. 1 msk japansk soja. 2 tsk japansk soja
Dagens recept är en förrätt (eller huvudmål om man komplemeterar med mer grönsaker och eventuellt en kolhydratskälla) som vi ofta gör här hemma på helgen