Pensla kycklinglåren med marinaden. 900 gram kycklinglår. Blanda alla ingredienser till marinaden. Mixa gärna så att ingefäran fördelas bra i marinaden
1 kg kycklinglår med ben. Sätt ugnen på 225 grader. Krydda kycklingen med salt, peppar och rosmarin. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn bitarna på hög värme ca 1 minut per sida tills de får lite färg
hackade färska örter efter egen smak tex rosmarin,. kycklinglår med ben. Marinerade kycklinglår & krämig pasta ca 3 port. 1 påse frysta kycklinglår med ben ca 1 kg
Bind en bit steksnöre runt mitten på varje kycklinglår så håller det formen och blir jämnare stekt. Bryn kycklinglåren i smör runt om samt salta och peppra dem
Dessa små kycklinglår är kryddstarka. Köp frysta färdigkryddade (barbeque) kycklinglår. Lägg i kycklinglåren och skaka påsen så att kycklinglåren blir kryddade runt om
1 kg kycklinglår med ben. 1 kg kycklinglår med ben 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar 1 tsk rosmarin 1 tsk olivolja 4 vitlöksklyftor 1 msk pressad citron 150 g haricots verts 2 tomater ½ msk olivolja Färsk rosmarin 100 g fetaost
4 kycklinglår. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 kycklinglår 1 tsk salt 2 msk rapsolja 100 g Arla® Svenskt Smör 10 kvistar färsk timjan 2 hackade vitlöksklyftor 1 spetskål ½ dl hackade rostade hasselnötter